VISIBLE – onderzoek & advies

VISIBLE is gespecialiseerd in onderzoek en advies in de publieke sector. We maken onjuist gebruik van zorggelden inzichtelijk en adviseren op het vlak van toezicht. We geloven namelijk in transparantie. We willen dat publiek geld ook daaraan wordt besteed waar het voor bedoeld is: een gezond en kansrijk maatschappelijk klimaat voor iedereen.

Transparant werken

We zorgen niet alleen voor transparantie van bestedingen in de zorg, maar werken zelf ook transparant. U merkt dat vooral aan de manier waarop we ons werk met u afstemmen en hoe onze mensen met u communiceren. Onze opdrachtgevers weten exact welke dienstverlening we kunnen leveren, welke resultaten ze kunnen verwachten en wanneer we het afgesproken werk opleveren: helder en transparant.

Extra taken

Nu gemeenten verantwoordelijk zijn voor het toezicht in het kader van de Wmo 2015 en Jeugdwet zijn er veel extra taken bijgekomen. Taken die binnen of buiten de organisatie gerealiseerd moeten worden. Bijvoorbeeld het beoordelen van de kwaliteit van geleverde zorg, huisbezoeken, herindicaties of het inzetten van tijdelijke of permanente toezichthouders.

VISIBLE neemt u graag werk uit handen. Hoe gunstig dat voor uw organisatie uit kan pakken vertellen wij u graag tijdens een kennismaking.

Neem contact op

Visible onderzoeksbureau

Noord-Nederland kaartje nieuw minus Prio

Ons werkgebied

De toezichthouders en onderzoekers van VISIBLE werken afhankelijk van de aard van het onderzoek op locatie bij de opdrachtgever of vanuit ons eigen kantoor. We werken voor gemeenten uit het hele land. Het hoofdkantoor van VISIBLE is gevestigd in Leeuwarden.

Neem contact op