VISIBLE – onderzoek & advies

VISIBLE is gespecialiseerd in onderzoek en advies in de publieke sector. We maken onjuist gebruik van zorggelden inzichtelijk en adviseren op het vlak van toezicht. We geloven namelijk in transparantie. We willen dat publiek geld ook daaraan wordt besteed waar het voor bedoeld is: een gezond en kansrijk maatschappelijk klimaat voor iedereen.

We zorgen niet alleen voor transparantie van bestedingen in de zorg, maar werken zelf ook transparant. U merkt dat bijvoorbeeld aan de manier waarop we onze werkzaamheden met u afstemmen en hoe onze mensen communiceren. Onze opdrachtgevers weten exact welke dienstverlening we kunnen leveren, welke resultaten ze kunnen verwachten en wanneer we het afgesproken werk opleveren: helder en transparant.

Sinds gemeenten verantwoordelijk zijn voor het toezicht in het kader van de Wmo 2015 en Jeugdwet, zijn er veel extra taken bijgekomen. Taken die binnen of buiten de organisatie gerealiseerd moeten worden. Bijvoorbeeld het beoordelen van de kwaliteit van geleverde zorg of het uitvoeren van onderzoek waarin de rechtmatigheidsbeoordeling centraal staat.

Visible heeft de overtuiging dat een goede uitvoering van toezichthoudende taken leidt tot mitigatie van risico’s op onvoldoende kwalitatieve, ondoelmatige en onrechtmatige zorg.

De medewerkers van VISIBLE werken, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, op locatie bij u als opdrachtgever of vanuit ons eigen kantoor. We werken landelijk, het hoofdkantoor van VISIBLE is gevestigd in Leeuwarden.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Laat een bericht achter of Bel ons op 085-3031495

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?